Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatului Poporului, Biroul Teritorial Constanța, își va relua activitatea de acordare a audiențelor la sediul din municipiu

ro

24 May, 2021 14:46 2953 Marime text
  • Persoanele care nu pot ajunge în ziua programată, pot contacta reprezentanții Biroului teritorial Constanța, 0241 550 544, sau pot trimite petiția prin poșta electronică avpconstanta@avp.ro sau prin poștă la adresa de la sediul biroului din muri. Constanța, bulevardul Ferdinand nr.7 bis.
Începând cu data de 02 iunie 2021, Biroul Teritorial Constanța din cadrul instituției Avocatul Poporului va relua activitatea de acordare a audiențelor la sediul din municipiul Constanța, bulevardul Ferdinand nr.7 bis (sediul Camerei de Conturi Constanța).

Programul de audiențe și dispecerat:
  • Luni si miercuri: 10.00-14.00;
  • Marți și joi: 12.00-16.00.
Acordarea audiențelor este gratuită.

Pentru programare persoanele interesate, pot suna la numărul de telefon 0241550544. Persoanele care nu pot ajunge în ziua programată, pot contacta reprezentanții Biroului teritorial Constanța, 0241 550 544, sau pot trimite petiția prin poșta electronică avpconstanta@avp.ro sau prin poștă la adresa de la sediul biroului din muri. Constanța, B-dul Ferdinand nr.7 bis.

REGULI IMPORTANTE IMPUSE DE SITUAȚIA PANDEMIEI DE COVID-19:

Pentru acces, persoanele care solicită audiență trebuie să respecte formal itățile prevăzute de Ordinul nr. 874/2020 privind instituirea obligativității purtăriI măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS- CoV-2 pe durata stări i de alertă, cu modificările și completările ulterioare: purtarea măștii de protecție, triaj epidemiologic, dezinfectarea obligatorie a mâinilor.

În cazul în care persoanele refuză respectarea măsurilor prevăzute de Ordinul nr. 874/2020,

cu modificările și completările ulterioare, nu vor avea acces în sediul instituției.

În actualul context pandemic, și pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o peti)ie din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă și documente justifîcative, în copie.

Petițiile adresate instituției Avocatul Poporului trebuie să se facă în scris și să indice numele și domiciliul persoanei fizice lezate în drepturile și libertățile acesteia, drepturile și libertățile încălcate, precum și autoritatea administrativă ori funcționarul public în cauză. Petiționarul trebuie să dovedească întârzierea sau refuzul administrației publice de a soluționa legal petiția.

Nu fac obiectul activității instituției Avocatul Poporului și vor fi respinse bară motivare petițiile privind actele emise de Camera Deputaților, de Senat sau de Parlament, actele și faptele deputaților și senatorilor, ale Preşedintelui României, ale Curții Constituționale, ale preşedintelui Consiliului Legislativ, ale autorității judecătorești, precum și ale Guvernului, cu exceptia legilor și ordonanțelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii