Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele consilierului local Costin Răsăuţeanu, liderul tinerilor pesedişti din Constanţa (document)

ro

11 Feb, 2013 23:13 7297 Marime text
avere_Ioan_Rasauteanu_1.jpgPe site-ul Primăriei au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri din Consiliul Local Municipal Constanţa.

Prezentăm în cele ce urmează averea şi interesele social democratului Costin Răsăuţeanu, actualul lider al Organizaţiei Municipale de Tineret a PSD Constanţa. Aşa cum reiese din declaraţia de avere, Răsăuţeanu nu are niciun teren şi nicio clădire. Are, în schimb, un autoturism Volkswagen, dobândit prin cumpărare. Tânărul nu deţine bijuterii, obiecte de artă şi de cult şi nici colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, nu are niciun cont bancar.

Costin Răsăuţeanu are acţiuni la SC Social Grup Advertising SRL - 200 lei. Consilierul local nu are nicio datorie.

În ceea ce priveşte veniturile, social democratul a încasat, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, un venit de 36.894 lei de la Asociaţia Europa pentru Dezvoltarea Umană Câmpu Lung, în calitate de expert fonduri structurale. În rubrica „Venituri din alte surse" din declaraţia de avere a lui Răsăuţeanu figurează, de asemenea, un venit de 43.680 de lei încasat de la aceeaşi asociaţie şi tot ca expert fonduri structurale. Declaraţia de avere a fost completată pe 5 iulie 2012.

La capitolul „interese", trebuie menţionat că Răsăuţeanu este asociat unic la SC Social Grup Advertising SRL. Totodată, consilierul local PSD este preşedinte al Asociaţiei pentru Solidaritate şi Libertate Pro Charta şi vicepreşedinte al Asociaţiei pentru Dezvoltarea Zonei de Sud a Litoralului Românesc „Eurolitoral". Costin Răsăuţeanu nu are beneficii financiare de la niciuna dintre aceste societăţi, este specificat în declaraţia sa.

Cât despre funcţiile politice deţinute, consilierul local este secretar executiv al Organizaţiei Judeţene a TSD Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii