Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avea permisul suspendat și fusese implicat într-un eveniment rutier Șofer rupt de beat, depistat pe bulevardul Independenței din Medgidia

ro

10 Jun, 2021 14:35 967 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța.
  • În ambele cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism bulevardul Independenței din municipiul Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, care a condus un moped neînmatriculat, pe strada Revoluției din Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În ambele cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii