Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avarie RAJA în Poarta Albă. Locuitorii, afectaţi de lipsa apei potabile

ro

10 Oct, 2019 12:37 1331 Marime text

Pentru remedirea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din localitatea Poarta Alba, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi - 10 octombrie 2019, în intervalul orar 12.30 - 16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Poarta Albă.

RAJA SA își cere  scuze față de abonații afectați, pe care îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor si reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

UPDATE 

Ca urmare a problemelor întâmpinate pe timpul desfășurării lucrărilor de remediere a avariei  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din localitatea Poarta Albă,  echipele de intervenție ale RAJA S.A. sunt nevoite să prelungească perioada de întrerupere a furnizării apei potabile până în jurul orei 19.30.

Sunt afectați în continuare de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Poarta Albă.

RAJA SA își cere scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor si reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii