Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autovehiculele ce aparţin parcului auto al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, asigurate CASCO. Care este valoarea contractului (document)

ro

26 Jun, 2019 00:00 2124 Marime text

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa cumpără „Servicii de asigurare auto CASCO“, în valoare estimată de 642.000 de lei. Contractul va fi prestat pentru 87 de autosanitare şi autoturisme, pentru perioada 2019 - 2020, conform cerinţelor din caietul de sarcini.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8.07.2019, ora 15:00. Acestea vor fi deschise în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Se vor încheia 12 poliţe de asigurare pentru un număr maxim de 87 de autosanitare, conform tabelului din caietul de sarcini, cu autovehicule ce aparţin parcului auto al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa pentru care este necesară încheierea de asigurări CASCO pentru perioada 2019 - 2020.

Cantitatea minima care ar putea fi solicitată pe întreaga durată de desfăşurare a acordului-cadru este o poliţă CASCO, iar cantitatea maximă este de 12 poliţe CASCO. Valoarea acordului-cadru se poate modifica, prin act adiţional, în funcţie de intrările şi/sau ieşirile de autosanitare (transfer sau casare) din parcul auto al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa organizează prin procedură simplificată selectarea operatorilor economici care să asigure furnizarea de servicii de răspundere auto tip CASCO pentru autovehiculele speciale tip M1 şi 2 autoturisme ce aparţin parcului auto SAJ Constanţa.

Acordul-cadru ce urmează a fi încheiat este cu un singur operator economic, pe o durată de un an. Cantitatea minimă care ar putea fi solicitată pe întreaga durată de desfăşurare a acordului-cadru este de 74 poliţe CASCO, iar cantitatea maximă este de 87 de poliţe CASCO. În perioada de derulare a acordului-cadru se preconizează să se încheie 4 contracte subsecvente:  18.09.2019 - 31.12.2019, 01.01.2020 - 31.01.2020, 01.02.2020 - 28.02.2020 şi 01.03.2020 - 17.09.2020.

Responsabili de atribuirea licitaţiei

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: dr. Bădescu Laurenţiu - manager general, Iacob Monica Elena - director economic, dr. Cealera Ionuţ - director medical, ing. Dorcea Alexandru - inginer, Onea Iulia - asistent-şef, ec. Dogea Lica - economist, ec. Roman Elena - economist, ec. Dinu Catalina Carmen - economist, Tudor Elena - funcţionar, Gula Nicoleta - economist.

Date din caietul de sarcini

Autosanitarele din dotarea unităţii vor fi asigurate pentru următoarele riscuri:
avarii sau distrugeri produse autovehiculului asigurat, în limitele teritoriale de acoperire ale asigurării, oricare ar fi persoana care a condus autovehiculul, autorizată sau nu de proprietar, în mers sau în staţionare, în următoarele cazuri: ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule sau cu orice alte corpuri mobile sau imobile aflate în afara ori în interiorul autovehiculului asigurat, zgârieri, tăierea anvelopelor, derapări, răsturnări, contacte cu animale sălbatice sau domestice ori cu oameni, care produc avarii autovehiculelor asigurate, inclusiv componentelor aflate sub autovehicul;

căderi (cădere în prăpastie, cădere în apă prin părăsirea carosabilului, cădere în apă cu prilejul transbordării, cădere din cauza ruperii podului), cădere pe autovehicul a unor corpuri (bolovani, pietre, blocuri de gheata sau de zăpadă sau segmente din acestea, copaci, cărămizi, grinzi, cabluri, betoane şi altele asemenea);
incendiu - pentru pagubele produse prin afumare, pătare, carbonizare sau alte diverse distrugeri, precum şi prin avarieri ca urmare a măsurilor luate în timpul producerii evenimentului asigurat pentru salvarea autovehiculului sau a construcţiei în care se află acesta;
trăsnet şi explozie (inclusiv explozia rezervorului de carburant) chiar dacă trăsnetul sau explozia nu au fost urmate de incendiu, precum şi atunci când acestea s-au produs la distanţă de autovehiculul respectiv;
ploaie torenţială, inclusiv efectele directe şi indirecte ale acesteia, grindină, inundaţie, furtună, uragan, cutremur de pământ, prăbuşire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zăpada sau gheaţă.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii