Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de polițiștii constănțeni. Cui îi aparținea

ro

09 Mar, 2021 12:47 1729 Marime text
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Grupul de Nave Constanța au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Norvegia, care era condus de un cetăţean român.
La data de 08.03.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, pe raza localității Constanța, a fost identificat un autoturism care aparţinea unui cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor suplimentare, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de către autorităţile din Norvegia în luna ianuarie 2021.

Persoana în cauză a declarat faptul că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport se află în atenţia autorităților.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 47.000 de lei, va fi indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii