Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autocamion cu 2,4 tone deșeuri oprit la punctul de trecere Negru Vodă

ro

15 Apr, 2021 11:17 1042 Marime text
  • În mijlocul de transport se aflau aproximativ 24.000 de kilograme deșeuri neconforme cu ceea ce era menționat în documente.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, au descoperit, într-un autocamion cu semiremorcă, sosit din Bulgaria, aproximativ 24.000 de kilograme de deșeuri din șpan și strunjiri feroase.
 
În data de 14.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, pe sensul de intrare în ţară, controlul unui autocamion cu semiremorcă, înmatriculat în Bulgaria. Acesta era condus de un cetățean bulgar în vârstă de 42 ani și transporta deșeuri (șpan și strunjiri feroase) pentru o societate din Călăraşi.

În urma efectuării verificărilor, s-a constatat faptul că în mijlocul de transport se afla cantitatea de aproximativ 24.000 de kilograme deșeuri neconforme cu ceea ce era menționat în documente, fapt pentru care autocamionul în valoare de 392.000 lei și încărcătura acestuia în valoare aproximativă de 28.000 lei au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează verificări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanta învestit în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii privind încălcarea regimului deşeurilor.

Sursă foto: Poliția de Frontieră Română
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii