Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au uitat de majorarea salariului minim brut Procedura de achiziţie a serviciilor de pază a sediilor RAEDPP Constanţa, anulată (document)

ro

30 Aug, 2016 00:00 2661 Marime text
 

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa a anunţat anularea procedurii de achiziţie a serviciilor de pază şi protecţie a sediilor RAEDPP Constanţa şi a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa.
 
„Având în vedere referatul nr. 1765106.07.2015 întocmit de Biroul Achiziţii Publice, procedura de atribuire a contractului de achiziţie a serviciilor de pază şi protecţie a sediilor RAEDPP Constanţa şi a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa, anunţul publicitar publicat în SEAP sub nr. 46492 din data de 24.08.2016 şi anunţul de participare publicat pe site-ul propriu în data de 24.08.2016, notificările prealabile şi solicitările de clarificări transmise de operatorii economici interesaţi prin care se solicită inclusiv reconsiderarea valorii estimate a achiziţiei în sensul cuantificării tuturor sumelor plătibile pentru îndeplinirea contractului, valoarea estimată a achiziţiei care a fost determinată pe bază istorică, fără să fie luată în considerare majorarea salariului minim brut pe economie la 1,250 de lei/lună, directorul RAEDPP Constanţa, Iulia Mădălina Moţăţăianu, a dispus anularea procedurii de atribuire a contractului de achiziţie a serviciilor de pază şi protecţie a sediilor regiei şi a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa“, se arată în anunţul publicat pe site-ul regiei constănţene.
 
Reamintim că RAEDPP Constanţa anunţase organizarea unei licitaţii pentru achiziţia contractului „Servicii de pază şi protecţie a sediilor regiei şi a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa“. Valoarea estimată a achiziţiei - 921.696 de lei fără TVA.  

Ofertele urmau să fie depuse până la data de 30 august, ora 10.00, pentru a fi deschise a doua zi, 31 august, la ora 12.00. Serviciile de pază vizau următoarele obiective: sediul RAEDPP Constanţa, bulevardul Tomis nr. 101, sediul Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare Constanţa, strada Răscoalei nr. 4, Piaţa Griviţei, Piaţa Tomis III, Piaţa Tomis Nord (Cireşica), Piaţa Brotăcei, Parcul de distracţii „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie, Parcul de distracţii „Ţara Piticilor“ de pe bulevardul I.C. Brătianu, Parcul de distracţii „Ţara Piticilor“ de pe strada Nalbei, pista de rolleri, skateri, biciclişti şi funcţiuni conexe din parcul Tăbăcărie, campusul social Henri Coandă. Durata contractului era stabilită pentru o perioadă de 12 luni de la data semnării acestuia.
 
Reamintim că anii trecuţi contractul „Servicii de pază şi protecţie a sediilor regiei şi a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa“ a fost adjudecat de Conpress Holding SRL.

Despre Conpress Holding SRL

Înfiinţată în anul 1994, Conpress Holding SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Dragoş Vodă. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Societatea este controlată de Sorin Gabriel Strutinsky, născut pe  28.10.1967, în Botoşani, cu 24% din capitalul social, Sanda Ciocoiu, născută pe 13.07.1959, în Luncaviţa, Tulcea, cu 48% din capitalul social, şi Mihail Gheorghe Cârciog, născut pe 1.10.1940, în Bucureşti, cu 20/ din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi de protecţie şi gardă“, este Sanda Ciocoiu.
 
Conform Ordonanţei din 7.04.2015 emise de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, formulată în dosarul 964/P/2014, şi proceselor-verbale de aplicare a măsurii din data de 16.04.2015 şi din data de 20.04.2015, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile deţinute de Sorin Strutinsky. De asemenea, conform Ordonanţei şi anexelor din data de 19.02.2015 emise de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA - Structura centrală formulate în dosarul 9/P/2015, s-a dispus aplicarea sechestrului asupra părţilor sociale deţinute de Sorin Strutinsky.
 
Anunţul publicat de RAEDPP Constanţa poate fi consultat în secţiunea „Documente“.
 

Citeşte şi Ofertanţii trebuie să aibă trei maşini şi 58 de angajaţi Paza obiectivelor deţinute de RAEDPP Constanţa, scoasă la licitaţie (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii