Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au mai rămas doar 2 zile până la cea mai mare bătaie cu perne

ro

23 Feb, 2012 20:04 3754 Marime text

puf.jpgŞi în acest an, în luna iubirii, Antena 1 ţine dragostea în puf. Împreună cu Răzvan, Dani, Dan Capatos, Vladimir Drăghia şi Simona Gherghe telespectatori nu vor rămâne în pană de iubire sau idei. De Dragobete, vedetele Antenei 1 îi invită pe români să celebreze iubirea la cea mai mare bătaie cu perne văzută vreodată în România.

Constanţa va fi în acest an câmpul de luptă pentru cea mai pufoasă bătaie din România. Toti cei care iubesc sunt invitaţi să se înarmeze cu multă dragoste şi...o pernă şi să participe la cel de-al doilea eveniment cu puf dedicat de Antena 1 îndrăgostiţilor.

Alături de constănţeni va fi în acest an echipa Un show păcătos. Dan Capatos, Mircea N Stoian şi cele două sexy asistente ale emisiunii se vor afla la Constanţa City Park.

Distracţia este garantată, iar la buna dispoziţie vor contribui şi finaliştii X Factor. Alin Văduva va concerta pentru constănţeni.

Cei care vor veni în Iaşi, Cluj şi Constanţa la Pufstock vor putea câştiga excursii în doi la munte, cine romantice, vouchere de cumpărături, abonamente duble la un renumit centru de sport şi întreţinere din România, dar şi altele.

Telespectatorii care însă nu vor fi în Cluj, Iaşi sau Contanţa, pot să ţină dragostea în puf pe Facebook, pe pagina evenimentului: http://www.facebook.com/pufstock sau pe site-ul dedicat: www.pufstock.a1.ro. De asemenea, aceştia vor putea urmări cum decurge evenimentul în intervenţiile live de la Observatoarele zilei de vineri şi din emisiunea Acces Direct.

//

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii