Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost prelungite mandatele administratorilor provizorii ai Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa

ro

10 Sep, 2018 00:00 1597 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 9 din data de 11 iulie 2018 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA.
 
Adunarea Generală a Acţionarilor, întrunită în şedinţă ordinară din data de 10 iulie 2018, a decis următoarele: prelungirea cu două luni, respectiv până la data de 13.09.2018, a duratei contractelor de mandat încheiate cu administratori provizorii Radu Răzvan Alexandru, Matichescu Mirela Florenţa, Mann Eugen, Bota Sanda Andreea, Cheţa Voicu. Membrii AGA au aprobat forma actului adiţional la contractul de mandat care urmează a se semna cu reprezentantul SC Fondul Proprietatea SA, potrivit procurii înregistrate sub nr. 62/29.06.2018.
 
De asemenea, membrii Adunării Generale a Acţionarilor au ca reprezentant Ministerul Transporturilor în Adunarea Generală a Acţionarilor SN AIMK SA, pentru a semna în numele societăţii actele adiţionale la contractele de mandat ce vor fi încheiate cu administratorii provizorii. Directorul general al societăţii a fost mandatat să înregistreze hotărârile adoptate de Adunarea Generală a Acţionarilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii