Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atracția verii pe Faleza Cazinoului. Roata panoramică Tomis Eye. Program, prețuri. Pentru cine sunt reduceri

ro

10 Jul, 2020 09:34 4228 Marime text
  • Italianul David Lamborghini, constructorul roții panoramice a precizat că este una dintre cele mai mari roți panoramice pe care le-a construit.
Roata panoramică de la malul mării a devenit deja un punct de atracție pentru turiști și constănțeni. Mii de oameni au admirat deja peisajul fantastic de la înălțimea de 36 de metri.

Roata gigant, amplasată în apropierea falezei de la Cazino este una dintre cele mai mari instalații de acest gen fabricate de constructorul italian.

David Lamborghini - constructorul roții panoramice: "De mai bine de 50 de ani, familia mea produce astfel de atracții pentru parcurile de divertisment.

Aceasta este una dintre cele mai mari roți panoramice pe care le-am construit. Are o înălțime de 36 de metri, 26 de cabine, pot urca părinți, copii, bunici, toată familia, are o cabină pentru persoane cu dizabilități, dar și o cabină VIP.

De la acestă înălțime se poate admira panorama fantastică pe care o aveți aici în Constanța.

Toți cei care au făcut deja o plimbare în roata panoramică s-au declarat absolut încântați de priveliștea spectaculoasă care poate fi admirată de la 36 de metri înălțime.
 
Prețul unui bilet în roata panoramică "Tomis Eye" așa cum au numit-o deja constănțenii, costă 20 de lei. Elevii de nota 10 și persoanele cu dizabilități au gratuitate iar pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Programul de funcționare este următorul:
  • Luni -17.00-01.00
  • Marți- Vineri - 10.00-13.00, 17.00 -01.00
  • Sâmbătă, duminică 10.00 -01.00

Citește și:

Aglomeraţie mare în apropierea Cazinoului din Constanța Cu mic cu mare, la coadă pentru o tură cu roata în stil londonez (galerie foto+video)

Roata în stil londonez din apropierea Cazinoului a fost dată în folosință (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii