Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție unde luați masa în Constanța. Control al comisarilor CJPC Constanța la restaurant Rustic. Mai multe deficiențe constatate (galerie foto + video)

ro

04 Sep, 2017 16:25 22441 Marime text
Comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța au efectuat astăzi un control la restaurantul Rustic din municipiul Constanța. 

În bucătăria localului echipa de control a găsit mai multe deficiențe, de la condițiile în care erau preparate și păstrate alimentele, până la modul în care era ținută carnea ce era gătită apoi pentru a fi oferită clienților. 

Potrivit directorului CJPC Constanța, Horia Constantinescu, s-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor, după ce s-a stabilit că procedura de gătire și condițiile de depozitare erau potențial periculoase. 

”Au fost găsite câteva sute de kg de carne și pește, diverse sortimente, fără elemente de identificare și cu stare termică schimbată”. a mai precizat Horia Constantinescu. 


Printre deficiențele constatate se numărăr starea de curățenie din bucătăria localului și recipientele din plastic în care erau depozitate preparatele.

UPDATE.

Am încercat să obținem un punct de vedere din partea reprezentanților Restaurantului Rustic dar nu a răspuns nimeni la telefon. În situația în care aceștia vor dori sa comenteze situația vor publica punctul de vedere. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Electra 08 Sep, 2017 16:31 Da pentru toti curiosii si invidiosi care nu au altceva de facut decat sa critice da afla ca angajati mananca din ceea ce gatesc si totul se da proaspat la clienti sunt putine restaurante in Cta care servesc clienti cu mancare gatita zilnic.eu sunt angajata de mai bine de un an si tot ce am scos din bucatarie a fost proaspat.iar in urma acestui control domnii trebuiau sa faca poze si filmulete exact asa cum au gasit bucataria cand au intrat in ea .NU dupa ce au ravasit toata bucataria si au azvarlit toata marfa gramada sau apucat sa faca poze.rusine.
  • Ella 08 Sep, 2017 04:40 E ireal! Ceva mai scarbos nu am vazut in viata mea! Ar trebui ca cei ce frecventeaza restaurantul sa mearga sa le spuna cate'o vorba de duh...si daca s'or duce 100 de persoane sa'i scuipe'n fata ca si-au batut joc de ei oferindu-le asa mizerii eu cred ca idi vor schimba mentalitatea...dar noi tacem ca prostii si ne meritam soarta! Le'as interzice sa mai deschida restaurant...pe viata! Bleahhhh!
  • fara nume 04 Sep, 2017 22:05 Oare angajatii mananca din ceea ce gatesc ei in conditiile astea mizerabile
  • No name 04 Sep, 2017 17:14 Asa sunt majoritatea din Constanta,cand pui amprenta pe cantitate!! Nu conteaza ca este vechi,am platit 2/3 lei si am mancat mult :)))))