Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe mai multe străzi din municipiul Constanța

ro

02 Aug, 2021 10:43 1143 Marime text
  • Pe străzile Dunării, Frigului și Aurora din cartierul Abator continuă procesul de reabilitare a infrastructurii rutiere, după ce au fost finalizate lucrările de decopertare a carosabilului.
Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru turnarea asfaltului, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 15:30.

Lucrările vor continua toată săptămâna, cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 07:30-15:30.
 
De asemenea, în această săptămână, se decapează asfaltul existent pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între strada Țepeș Vodă și strada Maior Gheorghe Murea. Intervențiile se vor desfășura cu restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 07:30-15:30.
 
Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.
 
Participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii