Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Atenție, șoferi! Se reabilitează un tronson al străzii Soveja din Constanța

ro

08 Aug, 2019 17:04 2136 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă în această noapte procesul de asfaltare a străzii Soveja, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și strada Steagului. 

Astfel, pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, între orele 24:00 – 05:00, în zona intersecției dintre strada Baba Novac și strada Soveja.

Paralel cu asfaltarea carosabilului, echipele administratorului tramei stradale continuă, până la finalul acestei săptămâni, decopertarea stratului de asfalt pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, între strada Andrei Mureșanu și strada Soveja.

Ca măsură de siguranță, joi, 08 august și vineri, 09 august, în intervalul orar 19:00 – 04:00, traficul rutier va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasilică 09 Aug, 2019 19:33 Domnul primar prin serviciile specializate ar face bine sa se ocupe in primul rând de asfaltarea intregului oras si mai apoi de reparatii, pentru ca de zeci de ani de zile platim impozite dar iesim la statia de autobuz cu incaltari de schimb in sacosa. Sa nu mai vorbim de copiii care trebuie sa mearga la scoala. De exemplu, cartierele din stânga si dreapta strazii Baba Novac , intre variantă si fostul Kamsas, este praf, si la propriu si la figurat. Unde sunt banii din impozite ? Se duc pe pâine si circ. Ca in cartierele amintite nu se vede, si mai sunt si alte exemple din zonele limitrofe ale Constantei.