Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie şoferi! Restricții de trafic pe un tronson al bulevardului Mamaia

ro

13 Sep, 2021 16:54 1444 Marime text
 
  • Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total în perioada 14-17 septembrie pe câte un sens de mers, în intervalul orar 21:00-06:00.
Echipele administratorului drumului continuă procesul de modernizare a zonei carosabile pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei. În această noapte se vor finaliza lucrările de frezare a carosabilului pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat parțial în intervalul orar 21:00-06:00.

De mâine noapte, se va acționa simultan cu utilaje pentru frezarea și asfaltarea carosabilului. Pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân se va decoperta zona carosabilă în timp ce pe celălalt sens de mers se vor executa lucrări de asfaltare. Carosabilul va fi recondiționat prin turnarea asfaltului în două straturi. Marți și miercuri, se va turna stratul format din binder iar joi și vineri se va așterne stratul de uzură.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total în perioada 14-17 septembrie pe câte un sens de mers, în intervalul orar 21:00-06:00, după cum urmează:

- marți, 14 septembrie și joi, 16 septembrie, pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei;

- miercuri, 15 septembrie și vineri, 17 septembrie, pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii