Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi Lucrări de întreținere pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa

ro

30 Nov, 2019 08:01 1898 Marime text
INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.
 
Semnalăm că traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă pe mai multe artere rutiere din județele Brașov, Covasna, Iași și Vaslui, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.
 
Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele dinainte şi să folosească corespunzător luminile.
 
Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 20+500 de metri – 27+200 de metri, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, se efectuează lucrări de întreţinere a părţii carosabile.

Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe celălalt sens, unde traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.   
 
Circulația rutieră a fost închisă din data de 04.11.2019 pe DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, județul Argeș) până la kilometrul 130+800 de metri (Cabana Bâlea Cascadă, județul Sibiu), în conformitate cu regulamentul de funcţionare a drumului naţional şi din cauza instabilității atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.
 
Începând din data de 29 octombrie 2019 a fost închis tronsonul Rânca (kilometrul 34+800, județul Gorj) – Obârșia Lotrului (kilometrul 59+800, județul Vâlcea) al DN67C (Transalpina).
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii