Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie! Imagini şocante Un copil de patru ani a fost mutilat de un câine, la Techirghiol

ro

19 Feb, 2017 13:34 14619 Marime text


Caz incredibil în oraşul Techirghiol. Un băiat de patru ani a fost atacat şi desfigurat de un câine, pe strada Eroilor, în momentul în care cel mic se afla la joacă. După incidentul nefericit, copilul a fost transportat la spital, unde rănile i-au fost cusute. 

Tatăl copilului, M.C., a postat pe Facebook un anunţ prin care solicită ca cei vinovaţi să fie traşi la răspundere, dar şi poze cu băiatul mutilat. 
 

„Promit că voi face tot ce este necesar pentru ca vinovaţii să plătească, este inadmisibil asemenea situaţie”, a precizat M.C.


După incidentul de ieri, cazul a ajuns şi la urechile lui Paul Soceanu, primarul de  la Techirghiol, care a luat legătura cu tatăl băiatului şi a discutat pe marginea acestui subiect. 
 

„Este regretabil un asemenea caz. Am contactat tatăl băiatului, am discutat la telefon despre ceea ce s-a întâmplat. Mi-a spus că este vorba de câinele unui vecin care a plecat în afara ţării. Voi dispune realizarea unei anchete prin intermediul Poliţiei Locale, să vedem ce măsuri vom lua în acest caz. Mai mult, la următoarea şedinţă de Consiliu Local, voi prezenta cazul şi avem în  vedere acordarea unui ajutor familiei băieţelului”, a declarat Iulian Soceanu.  


Potrivit Art. 12, alin. 1, din Ordonanţa de Urgenţă Nr. 55/2002, ART. 12, „neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, prevăzute la art. 6, dacă atacul a avut loc, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”.






Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii