Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţii Cara Company Group au decis vânzarea activului Hotel Felix - Restaurant Perla Mării Eforie Nord

ro

27 Jul, 2019 00:00 3520 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1 din 28.03.2019 a Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Cara Company Group SRL, cu sediul în Constanţa, având punct de lucru la Hotel Felix - Restaurant Perla Mării din Eforie Nord.
 
Dumitru Caraman, Daniela Caraman, Dumitru Cuşu, Silvia Cuşu, asociaţii Cara Company Group SRL, au votat mai multe decizii în Adunarea Generală din data de 28.03.2019. Astfel, asociaţii au votat scoaterea la vânzare a activului Complex Felix - Perla Mării la preţul stabilit prin negociere directă cu eventualii cumpărători numai de către cei doi administratori ai societăţii, iar agenţia imobiliară care se va ocupa de intermediere va primi un comision stabilit de comun acord cu cei doi administratori.
 
Începând cu anul 2019 şi până în momentul înstrăinării complexului Felix - Perla Mării, asociaţii vor folosi/exploata prezentul activ în următorul mod: pentru anii cu număr impar Complexul Felix - Perla Mării va fi folosit/exploatat în mod exclusiv de către asociaţii Caraman Dumitru şi Caraman Daniela, atât cheltuielile cât şi veniturile, respectiv profitul anului respectiv revenind acestora; pentru anii cu număr par, Complexul Felix - Perla Mării va fi folosit/exploatat în mod exclusiv de către asociaţii Cuşu Dumitru şi Cuşu Silvia, cheltuielile, veniturile şi profitul anului respectiv revenind acestora.
 
Pentru anul 2019, activul va fi folosit/exploatat de către Caraman Dumitru şi Caraman Daniela. Pentru anul 2020 activul va fi folosit/exploatat de către Cuşu Dumitru şi Cuşu Silvia. În situaţia în care activul este înstrăinat după ce a fost folosit/exploatat în cadrul unui an impar, profitul (pierderea) obţinută de către asociaţii Caraman Dumitru şi Caraman Daniela se va împărţi în mod egal intre cei patru asociaţi. Prezenta modalitate de folosire/exploatare se va efectua până la momentul vânzării bunului imobil Complexului Felix-Perla Mării.
 
De asemenea, asociaţii au decis ca pentru primii doi ani de la momentul prezentei hotărâri, respectiv anul 2019 şi 2020, administratorii vor credita societatea cu câte 250.000 lei în vederea creării unui fond pentru funcţionarea în bune condiţii a Complexului Felix-Perla Mării. Astfel, pentru anul 2019 Caraman Dumitru va credita societatea cu 250.000 lei, iar pentru anul 2020 Cuşu Dumitru va credita societatea cu 250.000 lei.
 
Modernizările care trebuie efectuate pe parcurs vor fi stabilite de comun acord şi suportate în părţi egale de cei patru asociaţi. Pentru a avea continuitate în desfăşurarea obiectului de activitate şi pentru a putea accesa fonduri europene pe viitor, este necesar ca societatea să aibă profit pe cel puţin ultimii 3 ani. Drept pentru care complexul va fi exploatat exclusiv de cei doi administratori numai pe Complexul Felix-Perla Mării cu alte societăţi. În cazul în care apare o societate care vrea să închirieze întreg Complex Felix-Perla, închirierea se va face pe o perioadă de minimum 4 sau 5 ani, iar profitul obţinut în urma închirierii se va împărţi în mod egal între cei 4 asociaţi.
 
În situaţia în care activul se va închiria după ce a fost folosit/exploatat în cadrul unui an impar, profitul/pierderea obţinute de asociaţii Caraman Dumitru şi Daniela se vor împărţi în mod egal de către asociaţi. Întreg activul Complex Felix-Perla Mării va fi predat de asociaţii care îl folosesc/exploatează până la data de 31 decembrie a anului în care aceştia I-au folosit/exploatat. Având în vedere că activul Complex Felix-Perla Mării este avantajos doar pentru a fi folosit/exploatat în timpul sezonului de vară, asociaţii consimt ca acesta sa fie folosit/exploatat în acest sens şi nu pe întreaga perioadă a anului calendaristic.
 
Până la momentul predării, respectiv 31 decembrie din fiecare an, societatea va avea toate datoriile către furnizori, terţi şi către statul român achitate Ia zi. Asociaţii declară că pentru sezonul estival ce va urma nu este dreptul lor să folosească/exploateze activul şi nu vor angaja societatea în încheierea de contracte şi/sau alte promisiuni/convenţii.
 
De asemenea, asociaţii au stabilit ca limitele angajării răspunderii administratorilor să se efectueze doar pentru anii în care aceştia efectiv administrează societatea şi nu vor răspunde pentru anii când celalalt administrator va folosi/exploata activul. Mai mult, asociaţii au declarat că pentru sezonul estival pentru care nu au avut dreptul să folosească/exploateze activul nu vor avea pretenţii de nicio natură cu privire Ia acţiunile întreprinse de ceilalţi doi asociaţi şi nici cu privire Ia profitul obţinut.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii