Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhitectul-şef al Constanţei a devenit membru al OAR Luiza Elena Popa s-a înscris în Ordinul Arhitecţilor din România, dar nu are drept de semnătură

ro

26 Jan, 2012 00:00 7489 Marime text

cap_9.jpgLuiza Elena Popa, arhitectul-şef al Constanţei, a devenit, cu puţin timp în urmă, membru al Ordinului Arhitecţilor din România, Filiala Teritorială Dobrogea.

Potrivit arhitectului Alexandru Bălan, preşedintele OAR, Filiala Dobrogea, acest lucru a avut loc în luna decembrie a anului trecut. Interesant de remarcat este totuşi că tocmai arhitectul-şef al Constanţei nu figura până acum în această organizaţie care reuneşte profesionişti din domeniu. Conform explicaţiilor lui Bălan, Luiza Elena Popa este membru, dar fără drept de semnătură. Şi asta pentru că arhitectul-şef al Constanţei este funcţionar public, iar legea funcţionarilor publici interzice acest aspect.
Pentru a deveni membru al OAR, Popa n-a fost nevoită să susţină vreun examen. Procedura prevede că orice absolvent de studii superioare în domeniul arhitecturii are dreptul de a deveni membru în baza unei cereri liber consimţite.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii