Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhitecţii pregătesc dezbaterea privind noul PUZ al Peninsulei

ro

15 Feb, 2012 02:25 2491 Marime text
Ordinul Arhitecţilor din România, Filiala Teritorială Dobrogea se pregăteşte pentru masa rotundă privind noul Plan Urbanistic Zonal al Zonei Peninsulare, eveniment anunţat de preşedintele OAR Constanţa, arhitectul Alexandru Bălan, încă din luna ianuarie.

Potrivit declaraţiilor lui Bălan, masa rotundă organizată în scopul dezbaterilor pe marginea noului PUZ va avea loc în a doua jumătate a lunii martie, cel mai probabil după data de 17. La eveniment vor fi invitate, susţine preşedintele OAR, toate instituţiile care eliberează avize în situaţii de acest gen. Astfel, este vorba, printre altele, despre Agenţia de Protecţie a Mediului, Inspectoratul Teritorial de Stat în Construcţii, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, dar şi Poliţia Rutieră şi pompierii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 15 Feb, 2012 09:49 Cind intrii in aceasta zona parca parca te aflii in Afganistan.Sapaturi facute pentru constructii si lasate dupa ce au gasit ziduri din vechiul Tomis,care s-au umplut cu gunoaie,cladiri ruina si o dorinta imensa pentru unii cu bani multi de a construii aici,dar unde?A da ,un bloc imens,ca inaltime,neterminat,cladirea fostei bancii BRD de o arhitectura indoielnica,la fel si cladirea parasita di piata Ovidiu.