Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopia Tomisului cumpără servicii de formare profesională şi de catering

ro

21 Jul, 2015 00:00 2009 Marime text
Arhiepiscopia Tomisului, partener în proiectul „Egalitate pe piața muncii! Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile“ va organiza şi desfăşura licitaţie pentru atribuirea contractului „Servicii de formare profesională, inclusiv servicii de catering“.
 
Ofertele de participare pot fi depuse până pe 23 iulie, criteriul de atribuire aplicat pentru stabilirea ofertei câştigătoare fiind „preţul cel mai scăzut“. Cursurile de formare profesională se vor desfăşura între 1.08.2015 şi 15.11.2015. Potrivit prevederilor contractului de finanţare POSDRU aferent proiectului „Egalitate pe piaţa muncii! Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile", din cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, program cofinanţat din Fondul Social European este necesară achiziţionarea unor servicii de cursuri de formare profesională pentru 143 de persoane aparţinând grupurilor vulnerabile, inclusiv servicii de catering. Valoarea totală estimată a serviciilor care urmează să fie achiziţionate a fost estimată la 279.413,28 lei. Obiectul principal al contractului constă în prestarea de servicii de formare profesională, inclusiv servicii de catering şi săli de curs complet utilitate pentru cursanţi, pentru următoarele cursuri de calificare - nivel 1: cofetar, manichiurist, pedichiurist, patiser, asamblor articole textile, barman ospătar, îngrijitor bătrâni la domiciliu, lucrător în comerţ. Seriile de formare sunt organizate în cadrul proiectului „Egalitate pe piaţa muncii! Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile“ şi se adresează unui număr de 700 persoane vulnerabile, urmărind dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor acestora, dar şi asigurarea unor măsuri active pentru creşterea motivaţiei acestora pentru dezvoltarea profesională şi personală. Beneficiarul proiectului „Egalitate pe piața muncii! Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile“ este Agenția Națională Antidrog, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului București, Romani Criss - Centrul Romilor pentru Intervenție Socială și Studii, Fundația de Sprijin Comunitar, Arhiepiscopia Tomisului, Agenția Națională pentru Romi.

Citeste si:

„Egalitate pe piaţa muncii!“: Agenția Națională Antidrog şi Arhiepiscopia Tomisului vin în sprijinul persoanelor vulnerabile (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii