Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Arca Șerpilor”, o carte lansată de polițistul constănțean Alexandru Florin

ro

13 Jul, 2021 17:07 1917 Marime text
  • În cursul zilei astăzi, agent șef principal Alexandru Florin, din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritine, a lansat ultimul, dar nu cel din urmă roman al seriei Compania detectivilor, cu titlul „Arca Șerpilor”, care atacă o combinație ucigătoare dintre traficul de persoane și pariurile ilegale.
Pasionat de cărţi, în special cele din domeniul aventurii, precum şi de meseria pe care o practică, într-o zi de aprilie 2010 „savurează” un roman nordic de acțiune şi imediat se declanşează voinţa şi bucuria de a aşterne pe hârtie o aventură.

Ca şi cum, până atunci, o înşiruire de evenimente şi personaje ar fi stat pitite într-un cotlon al minţii, Florin Alexandru deschide, în aceeaşi zi, camera secretelor şi lasă slobodă imaginaţia.

Atunci a luat naştere primul roman din seria Compania Detectivilor, numit „Misterele Artiştilor” şi care, după un timp devine „Arua”, în forma actuală.

Încurajat de cei din jurul său, familie, colegi, prieteni, autorul continuă seria cu al doilea roman, care are ca titlu „Averea Preotului Coreean”.

În 2017, a văzut lumina tiparului şi cea de a treia carte a Companiei detectivilor, intitulată „Artizanul Păcatelor”. În primăvara lui 2018 tipăreşte primul roman umoristic de factură poliţistă, numit „Detectivul Hogeac Şi Exhibiţionistul”, care este foarte bine primit de public.

În curând, vor fi gata de tipărire încă două cărți, dintre care una continuă aventurile detectivului Hogeac, iar cealaltă, în premieră, va fi destinată copiilor.

Sursă foto: IPJ Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii