Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARBDD Acțiune de strângere a deșeurilor de pe plaja Vadu cu sprijinul voluntarilor. S-au colectat zeci de saci cu deșeuri (galerie foto)

ro

04 Oct, 2021 20:17 1225 Marime text
  • S-au colectat 70 de saci cu deșeuri ce au fost depuși, cu un autoturism cu remorcă din dotarea ARBDD, la pubelele amplasate de către primărie spre a fi ridicate de societatea de salubritate locală.
Duminică 3 octombrie 2021, la inițiativa unui grup de opt voluntari din Constanța, cu sprijinul logistic și cu personal din partea Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, a avut loc o acțiune de strângere deșeuri de pe zona de plajă Vadu din RBDD.

S-au colectat 70 de saci cu deșeuri ce au fost depuși, cu un autoturism cu remorcă din dotarea ARBDD, la pubelele amplasate de către primărie spre a fi ridicate de societatea de salubritate locală.

Apreciem atitudinea responsabilă a voluntarilor ce s-au alăturat acestei acțiuni de colectare deșeuri, transmite ARBDD. 

Zona de plaja Vadu-Corbu este utilizată în mod tradițional, atât de localnici cât și de turiști, pentru cură heliomarină. Afluența crescută a turiștilor în zonă și comportamentul neadecvat al unora dintre ei (lăsarea gunoaielor în zona de plajă) conduce la distrugerea habitatelor specifice.

Sursa foto: Facebook/ ARBDD - Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii