Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aqualand SA și-a schimbat forma juridică! Ședința a avut loc la sediul Aqua Magic din Mamaia

ro

29 Feb, 2020 00:00 3604 Marime text

În cadrul ședinței Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor Aqualand SA, din data de 6 decembrie 2019, au fost luate mai multe decizii. Acestea au fost publicate recent în Monitorul Oficial al României.


Astfel, acționarii din cadrul Aqualand SA s-au întrunit la parc Aqua Magic Constanța. Aceștia sunt Aterina Global SRL, prin administrator Nicoleta Dogaru, Georgiana Andreea Șerban, Daniela Draistaru-Oancea și Dumitru Ion Cilibia.


S-a schimbat forma juridică din societate pe acțiuni în societate cu răspundere limitată, respectiv transformarea acțiunilor în părți sociale. Capitalul social este de 2.500.000 lei și se va împărți în 1.000 părți sociale a 2.500 lei fiecare.


A fost admisă cererea renunțării la funcția de administrator unic a societății Clubo Galactic SRL, prin reprezentant permanent Georgiana Andreea Șerban, și a fost numită administrator cu puteri depline persoana fizică Georgiana Andreea Șerban. Mandatul administratorului unic a fost prelungit pe o perioadă de patru ani.
Au fost revocați cenzorii și cenzorul supleant: Mădălina Laura Radu, Robert Catone Bedros, Mihai Mariana, Ilie Florian Alexandru.


În urma transformării societății în societate cu răspundere limitată, părțile sociale se repartizează astfel: Georgiana Andreea Șerban, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 10%, Daniela Draistaru-Oancea are o cotă de 5,6%, Dumitru Ion Cilibia are o cotă de 20% și Aterina Global SRL, prin administrator Nicoleta Dogaru, are o cotă de 64,40%.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii