Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța, undă verde pentru modernizarea Portului Luminița

ro

13 Jan, 2021 00:00 1966 Marime text
  • Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a transmis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul CN ACN SA
  • Este vorba de modernizarea Portului Luminița
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul depus de Administrația Canalelor Navigabile SA, privind Portul Luminița.
 
APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare și extindere capacitate de operare în Portul Luminița” propus a fi amplasat în oraș Năvodari și în comuna Corbu.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 22.01.2021 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).
 
Amintim că, la începutul lunii ianuarie, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a lansat public anuțul pentru supervizarea proiectării și execuției obiectivului de investiții „Modernizare și extindere capacitate de operare în Portul Luminița“.
 
Suma pusă la bătaie de CN ACN SA se ridică la peste 1,38 de milioane de lei, adică aproape 285.000 de euro, contractul urmând să fie atribuit prin procedura simplificată, fără a se organiza o licitație electronică. Locul de executare a contractului este în județul Constanța, Portul Luminița – Canal Poarta Albă Midia Năvodari – ramura Tașaul.
 
Citește și
       
Administrația Canalelor Navigabile Constanța caută diriginți de șantier pentru modernizarea Portului Luminița

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii