Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel umanitar! Corina Savitchi de la Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța are nevoie de noi! Casa i-a fost mistuită de flăcări

ro

24 Jan, 2020 21:01 3312 Marime text
În urma unui incendiu, casa în care locuiește Corina Savitchi de la Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța a fost distrusă. Sindicatul Național de Sport și Tineret face apel la bunătatea oamenilor pentru reparațiile locuinței Corinei. Iată mesajul postat pe site-ul oficial al sindicatului:
 
„Colega noastră, Corina Savitchi de la Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța trece printr-un necaz și are nevoie de ajutor. Un incendiu i-a distrus casa în care locuiește cu părinții și fratele ei.
 
Rămași fără casă în mijlocul iernii au început reparațiile cu banii puși deoparte pentru înmormântarea părinților. Dar banii sunt insuficienți pentru a finaliza lucrările și este nevoie de sprijin.
 
Sindicatul Național de Sport și Tineret a depus un ajutor în contul RO25 BRDE 140SV 4353 0011 400 deschis pe numele Savitchi Corina, colegii din direcție au strâns bani, primăria din Limanu a pus și ea umărul și vă rugăm să contribuiți fiecare. Donațiile se pot face și cu ajutorul următorului link: https://gogetfunding.com/sprijin-pentru-corina/
 
Facem apel la dumneavoastră, dragi colegi din Sport și Tineret: haideți să ne unim din nou forțele, de data aceasta cu scopul de a o ajuta pe Corina să aibă, împreună cu familia ei, un acoperiș pe timp de iarnă! 

Sursă foto: sindicatmts.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii