Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț Electrocentrale Constanța SA. Când pornește căldura

ro

19 Dec, 2019 10:00 3259 Marime text
Electrocentrale Constanța SA informează consumatorii că revenirea la furnizarea agentului termic primar se va face, joi, 19 decembrie, în cursul după - amiezii.

Electrocentrale SA aduce la cunoștința constănțenilor că a înregistrat o avarie a instalației de producere a energiei termice, survenită în incinta CET Palas și a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte și căldură către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Din nefericire, în timpul manevrelor de umplere a instalației a apărut o nouă avarie. În timpul nopții, echipele de intervenție din cadrul societății au lucrat pentru remedierea situației.

Se estimează ca în cursul acestei după – amiezi constănțenii să beneficieze de apă caldă și căldură. În prima etapă, vor fi alimentați consumatorii racordați la Magistrala II, respectiv cartierele Inel II, Tomis Nord, Tomis III, Faleză Nord, zona Dacia și în etapa a doua, consumatorii racordați la Magistrala I din cartierele CET, KM 4-5, Poarta 6, centru, Casa de Cultură, Tomis I și II.

 Electrocentrale Constanța SA își cere scuze pentru disconfortul creat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii