Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț de la Facebook! Îi privește pe toți utilizatorii aplicației

ro

28 Jan, 2020 21:37 1950 Marime text
Facebook a anunţat marţi că cele două miliarde de utilizatori ai săi din lumea întreagă vor avea de acum înainte acces la datele colectate de site-urile şi aplicaţiile terţe cu posibilitatea de a le şterge, informează AFP, potrivit Agerpres.

Căutările pe internet, cumpărăturile online... Toţi utilizatorii primei reţele de socializare mondiale vor putea de acum înainte să consulte aceste informaţii, colectate de Facebook pentru a direcţiona anunţurile publicitare şi, cu ajutorul unui buton special, le vor putea şterge.

Instrumentul, denumit ''Off-Facebook Activity'' (activitate în afara platformei Facebook), oferă reţelei de socializare ''un nou nivel de transparenţă şi de control'', a precizat CEO-ul său, Mark Zuckerberg, într-un mesaj publicat pe blog.

"Începând de astăzi, instrumentul nostru Off-Facebook Activity este disponibil pentru utilizatorii de Facebook din întreagă lume", a precizat acesta.

Reţeaua Facebook a fost intens criticată după dezvăluirile apărute în ultimii ani despre modalitatea în care colectează şi utilizează datele utilizatorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii