Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț de la AEP privind materialele ce vor fi folosite în secțiile de votare la alegerile prezidențiale (document)

ro

06 Nov, 2019 17:16 2065 Marime text

Autoritatea Electorală Permanentă aduce la cunoștința opiniei publice faptul că a livrat către instituțiile prefectului, spre a fi distribuite secțiilor de votare, în cantitățile prevăzute de lege, buletinele de vot, ștampilele cu menţiunea "VOTAT", timbrele autocolante și alte materiale necesare la alegerile pentru Președintele României din anul 2019.

De asemenea, au fost transmise către instituțiile prefectului ecusoanele pentru membrii birourilor electorale ale secțiilor de votare, o broșură în limba română și una bilingvă, româno-maghiară, cuprinzând instrucțiuni și reglementări privind alegerea Președintelui României din anul 2019.

În tabelele atașate găsiți informații privind categoriile de materiale utilizate la alegerile pentru președintele României, cantitatea și valoarea acestora.

Autoritatea Electorală Permanentă mulțumește Regiei Autonome "Monetăria Statului", Regiei Autonome "Monitorul Oficial”, Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale și Companiei Naţionale "Imprimeria Naţională" - S.A. pentru implicarea promptă și eficientă în realizarea acestor materiale la termenele prevăzute de lege.

Precizăm că, potrivit art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 632/2019 pentru aprobarea bugetului şi a cheltuielilor necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019, la alegerile pentru Președintele României din anul 2019, cheltuielile pentru realizarea materialelor menționate se suportă din bugetul de stat, prin bugetul Autorităţii Electorale Permanente.

În secțiunea "Documente" puteți consulta tabelele cu materiale. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii