Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anul şcolar începe cu o inaugurare importantă la Cotu Văii. Primarul Gheorghe Moldovan vorbeşte despre o investiţie de 2 milioane de lei

ro

13 Sep, 2013 00:00 2310 Marime text
Şcoala din Cotu Văii îşi deschide luni, 16 septembrie, larg porţile, după ce doi ani s-a aflat în lucrări de consolidare şi reabilitare, structura instituţiei fiind grav afectată în urma inundaţiilor din anul 2010.
 
Festivităţile dedicate inaugurării instituţiei de învăţământ şi deschiderii noului an şcolar încep la ora 12.00, anunţă reprezentanţii Primăriei Albeşti.
 
Şcoala, care datează din anul 1952, este astăzi de nerecunoscut, iar cei peste o sută de elevi care învaţă aici vor relua cursurile într-un spaţiu modern.
Potrivit primarului Gheorghe Moldovan, lucrările de reabilitare s-au întins pe durata a doi ani (2011 - 2013), iar cheltuielile au fost asigurate de Ministerul Educaţiei, prin Banca Mondială, şi de Primăria comunei Albeşti, care a venit cu banii pentru cofinanţare. „Vorbim de o investiţie de 2 milioane de lei, care astăzi le oferă copiilor din clasa pregătitoare şi din clasele I-VIII cele mai bune condiţii pentru studiu”, a precizat şeful autorităţii locale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii