Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antena3 Europarlamentarul Cătălin Ivan despre Cazinoul din Constanța, stadionul din Alexandria, stadionul din Constanța, și Sevil Shhaideh

ro

15 Jul, 2017 04:14 4917 Marime text
Europarlamentarul Cătălin Ivan a vorbit în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, despre construirea unui stadion de peste 12 milioane de euro în Alexandria, în condițiile în care Cazinoul din Constanța este în paragină.
 

 „Să spunem că e prioritatea României. Întrebarea e de ce la Teleorman?

Pentru că la Constanța, la Iași, la Bacău sunt atâtea echipe din liga I, unde nu avem stadion. Bacăul este oraș european al sportului anul acesta.

Stadionul din Bacău e în paragină și nu se poate face absolut nimic acolo.

Avem campioană națională la fotbal, pe ce stadion joacă?

Dacă ar fi fost să facem stadion de fotbal în România, cu siguranță nu Alexandria ar fi fost în priorități”, a spus Cătălin Ivan.
 

„Doamna Sevil Shhaideh ar fi trebuit să se cheme „Servil” Shhaideh pentru că nu face decât să îi servească interesele lui Liviu Dragnea”, a mai precizat europarlamentarul.

Sursa text: antena3.ro
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vaile 15 Jul, 2017 13:22 Pai este foarte adevarat , era de maxima urgenta cazinoul Constantean , pe care-l vad mii de turisti in starea deplorabila. Mai apoi monumentele din judetul ei , care sunt si ele vai si amar. Nu e o logica , o randuiala , un bun simt.