Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Animal Society va face sterilizarea. Primăria Constanța, contract de capturare, și predare a câinilor fără stăpân în situații de urgență

ro

30 Dec, 2020 00:00 1937 Marime text
  • Primăria Constanța organizează achiziție publică privind achiziția directă având ca obiect ”Serviciul de capturare, transport și predare a câinilor fără stăpân de pe raza Municipiului Constanța, pentru situații de urgență”
  • Durata contractului este de 3 luni de la emiterea primului ordin de lucru
  • Valoarea estimată este de  134.243,40 lei fără TVA
 
La finele lunii noiembrie, autorităţile din Constanța au anunţat că nu se mai capturează câini şi că echipele Serviciului Gestionare Animale Abandonate vor acţiona doar în situaţii de urgenţă.
Primăria Constanța organizează achiziție publică privind achiziția directă având ca obiect ”Serviciul de capturare, transport și predare a câinilor fără stăpân de pe raza Municipiului Constanța, pentru situații de urgență”.
Valoarea estimată este de  134.243,40 lei fără TVA iar  durata contractului este de 3 luni de la emiterea primului ordin de lucru. Termenul limită de primire oferte este 11.01.2021. Ofertele vor fi transmise prin prin e-mail pe adresa figan.mihai@primaria-constanta.ro.
Vă reamintim, consilierii locali municipali constănțeni au adoptat în ultima ședință de Consiliu Local din acest an un proiect care face referire la un program de sterilizare a câinilor de rasă comună.
Organizaţia Animal Society vor veni cu un cod de bune practici, astfel încât această campanie va fi derulată în mai multe etape, pe parcursul anului viitor
 
Citește și:

Program de sterlizare pentru câinii comunitari. Proiect de hotărâre la mapa consilierilor locali constănțeni
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii