Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANIF reabilitează amenajările de irigații din zona Carasu – Mihail Kogălniceanu, județul Constanța

ro

14 Mar, 2022 00:00 1349 Marime text
  • Proiectul se întinde pe localitățile Ovidiu, Poarta Albă, Castelu, Cuza Vodă, Mihail Kogălniceanu, cu satele Poarta Albă, Castelu, Nisipari, Mihail Kogălniceanu, intravilan și extravilan.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul cu privire la depunerea solicitării pentru emiterea acordului de mediu pentru proiectul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) – Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Constanța, cu sediul pe strada Zburătorului din municipiul Constanța.
 
Proiectul vizat este cel de reabilitare a amenajărilor de irigații Carasu-Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Proiectul se întinde pe localitățile Ovidiu, Poarta Albă, Castelu, Cuza Vodă, Mihail Kogălniceanu, cu satele Poarta Albă, Castelu, Nisipari, Mihail Kogălniceanu, intravilan și extravilan.
 
Informațiile despre proiectul menționat sunt detaliate la sediul APM Constanța sau la sediul titularului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Cine va moderniza sistemul de irigații pentru Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Valu lui Traian – Nord România (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii