Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţii Termica Distribuţie Năvodari SRL lucrează la înfiinţarea a două parcări noi

ro

13 Oct, 2016 00:00 3471 Marime text
În această perioadă, Primăria Năvodari prin societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL a început reabilitarea străzilor și aleilor din oraș. De asemenea, angajaţii societăţii Termica Distribuiţie Năvodari SRL lucrează la înfiinţarea a două parcări, fiecare pentru 60 de locuri.
 
Potrivit reprezentanţilor Termica Distribuţie Năvodari SRL, angajaţii societăţii execută, în prezent, lucrări de împietruire a trei străzi din oraş. Este vorba despre Prelungirea Recoltei, Labitintului şi Lanului. Tot aici, în afară de lucrările de împietruire, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Mai mult, potrivit ofiţerului de presă al societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL, Loredana Cacenco, năvodărenii care locuiesc în zonele Punctelor Termice nr. 7 (strada Liliacului) şi nr.1 (strada Pescarilor) vor fi înfiinţate două parcări. Fiecare parcare va avea câte 60 de locuri şi vine în sprijinul posesorilor de autoturisme.

Gată să livreze agent termic 

Pentru că vremea se răceşte treptat, iar temperaturile au început să scadă simţitor pe durata nopţii, companiile de termoficare se pregătesc să pună în funcţiune instalaţiile de încălzire a locuinţelor. Deocamdată, se fac revizii ale instalaţiilor, lucrări specifice acestei perioade. La Năvodari, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL a terminat deja reviziile şi verificările la instalaţiile de încălzire. Probele cu presiune au fost deja efectuate la începutul lunii octombrie. Din momentul umplerii cu apă a reţelei de termoficare, năvodărenii şi-au putut aerisi caloriferele din apartamente, după ce acestea au fost curăţate şi spălate în prealabil, pentru a da randament. „Termica Distribuţie Năvodari SRL va începe perioada de încălzire, dacă timp de trei nopţi consecutiv se vor înregistra temperaturi ale aerului exterior sub 10°C“, a precizat Loredana Cacenco, ofiţerul de presă al societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii