Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţii SRTF Călători Constanţa, testaţi medical şi psihologic (document)

ro

13 Aug, 2015 00:00 3345 Marime text
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA (SNTFC CFR Călători SA) va testa medical şi psihologic personalul cu atribuţii în siguranţa transporturilor.

În acest sens, va fi organizată o licitaţie publică pentru atribuirea contractului „Servicii de examinări medicale şi psihologice pentru personalul cu atribuţii în siguranţa transporturilor (12 loturi)“, cu o valoare estimată de 207.876 de lei, fără TVA. Agenţii economici interesaţi de acest contract vor depune ofertele de participare până pe data de 31 august, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 11.00, la sediul SNTFC CFR Călători SA, de pe bulevardul Dinicu Golescu nr. 38, Bucureşti. De asemenea, ofertanţii vor prezenta bilanţul contabil la 31.12.2014, însoţit de confirmarea depunerii acestuia, dar şi lista principalelor prestări de servicii similare efectuate în ultimii trei ani, conţinând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceştia din urmă sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, desfăşurarea şi finalizarea procedurii publice sunt: Iosif Szentes - director general, Elena Miu - director financiar-contabil, Carmen Popescu - director Logistică şi Achiziţii Publice, Darius Manea - şef Serviciu Resurse Umane şi Managementul Organizaţiei, Georgeta Manole - Sef Serviciu Achiziţii Produse şi Asigurarea Transparenţei, Elena Emilia Negru - psiholog Serviciul Resurse Umane şi Managementul Organizaţiei, Cristina Pecingine - inginer specialist Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei.

Informaţii despre cele 12 loturi  

Lotul 1 - Servicii de examinări medicale şi psihologice în Piteşti pentru salariaţii aparţinând SRTFC Craiova, din complexul feroviar Piteşti - are o valoare de 5.322 de lei fără TVA, iar valoarea garanţiei de participare este de 54 de lei. Valoarea lotului 2 - Servicii de examinări medicale şi psihologice în Timişoara pentru salariaţii aparţinând SRTFC Timişoara - este de 28.964 de lei fără TVA, iar a garanţiei de participare - 290 de lei. Pentru lotul 3 - Servicii de examinări medicale şi psihologice în Arad pentru salariaţii aparţinând SRTFC Timişoara -, în valoare de 13.025 de lei, fără TVA, va fi depusă o garanţie de participare de 130 de lei. Valoarea lotului 4 - Servicii de examinări medicale şi psihologice în Simeria pentru salariaţii aparţinând SRTFC Timişoara - este de 5.849 de lei, fără TVA, iar cea a garanţiei de participare - 58 de lei. Pentru lotul 5 - Servicii de examinări medicale şi psihologice în Oradea pentru salariaţii aparţinând SRTFC Cluj -, în valoare de 22.479 de lei fără TVA, se va depune o garanţie de participare de 224 de lei. Ofertanţii vor depune pentru lotul 6 - Servicii de examinări medicale şi psihologice în Braşov pentru salariaţii aparţinând SRTFC Braşov - în valoare estimată de 17.192 de lei fără TVA, o garanţie de participare de 172 de lei. Valoarea lotului 7 - Servicii de examinări medicale şi psihologice în Târgu Mureş pentru salariaţii aparţinând SRTFC Braşov - este de 11.016 lei fără TVA, iar cea a garanţiei de participare, de 110 lei. Pentru lotul 8 - „Servicii de examinări medicale şi psihologice în Iaşi pentru salariaţii aparţinând SRTFC Iaşi“ - în valoare de 23.339 de lei fără TVA, va fi depusă o garanţie de participare de 234 de lei. Valoarea lotului 9 -„Servicii de examinări medicale şi psihologice în Suceava pentru salariaţii aparţinând SRTFC Iaşi“, din complexele feroviare Suceava, Bacău, Botoşani, Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc - este de 29.141 de lei, iar cea a garanţiei de participare, de 292 de lei. Lotul 10 - Servicii de examinări medicale şi psihologice în Buzău pentru salariaţii aparţinând SRTFC Galaţi, din complexul feroviar Buzău - are o valoare estimată de 11.652 de lei, iar valoarea garanţiei de participare este de 116 lei. Pentru lotul 11 - Servicii de examinări medicale ş psihologice în Constanţa pentru salariaţii aparţinând SRTFC Constanţa, din complexele feroviare Constanţa, Tulcea, Feteşti, Slobozia, Medgidia, Călăraşi şi Mangalia - este de 19.092 de lei fără TVA, iar cea a garanţiei de participare, de 190 de lei. Ultimul lot, nr. 12, Servicii de examinări medicale şi psihologice în Sibiu pentru salariaţii aparţinând SRTFC Braşov, are o valoare de 20.805 lei, iar garanţia de participare este de 208 lei.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de participare la licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii