Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică „Cele mai multe probleme ce țin de frumusețea exterioară pornesc din interior“

ro

15 Feb, 2021 21:05 2126 Marime text
  • Constănțeanca Andreea Bănică a precizat într-o postare pe pagina ei de socializare că cele mai multe probleme ce țin de frumusețea exterioară (și de nesiguranțele noastre la acest capitol) pornesc din interior (dereglări, stres, oboseală, alimentație nepotrivită), asa ca tot de acolo trebuie să ne oferim și ajutorul principal.
În luna februarie, numită și luna iubirii, constănțeanca Andreea Bănică a făcut o postare pe cotul său de socializare, în care a precizat că este important să ne oferim timp pentru noi, introspectie, meditație sau un hobby nou care să ne dea o stare de bine.

Artista a mai precizat în cadrul postării sale, că este important ca somnul și alimentația echilibrată să reprzinte o prioritate pentu fiecare dintre noi.

Mă iubește, nu mă iubește....

Dar tu te iubești pe tine? Cele mai multe probleme ce țin de frumusețea exterioară (și de nesiguranțele noastre la acest capitol) pornesc din interior (dereglări, stres, oboseală, alimentație nepotrivită), asa ca tot de acolo trebuie să ne oferim și ajutorul principal.

  •  consumă cantitatea recomandată de lichide pentru a ajuta corpul să se hidrateze corespunzător
  •  prioritizează somnul și alimentația echilibrată
  •  ajută-ți pielea cu suplimente de vitamine necesare elasticitătii si creșterii producției de colagen, cum este Doppelherz Kollagen Beauty (daca îl luați de pe sanatatelatineacasa.ro, puteți folosi codul ANDREEA20), precum și alte vitamine recomandate de medic. Frumusețea trebuie hranita din interior!
  • oferă-ți timp pentru tine, introspectie, meditație sau un hobby nou care să îți dea o stare de bine

Iubiți-vă mult și fiți iubite! , a transmis Andreea pe pagina ei de socializare.



Sursa foto: Instagram/ iamandreeabanica
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii