Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anca Nedea Pavel a dizolvat o firmă pe care o controla

ro

21 Aug, 2020 00:00 2609 Marime text
  • Asociații firmei Five Mousquetaires SRL au decis dizolvarea firmei
  • Anca Nedea Pavel era fondator și administrator al firmei, asociat fiind și Aurelian-Vasile Veisa
În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent hotărârea numărul 1 din data de 22 iulie 2020 a societății Five Mousquetaires SRL.
Asociații firmei menționate, Anca Pavel-Nedea și Aurelian-Vasile Veisa au decis dizolvarea societății, urmată de radierea firmei.
Cei doi au declarat pe propria răspundere că firma nu are datorii față de stat sau față de terți. Patrimoniul societății a fost repartizat proporțional cu participarea acestora la capitalul social.

Firma a fost deschisă în 2017

Amintim că în 2017, conform Monitorului Oficial al României, în baza cererii nr. 46853 din data de 7 iunie şi a actelor doveditoare depuse, directorul Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii Five Mousquetaires SRL. Sediul social al firmei este pe bulevardul Mamaia, iar obiectul de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară“. Fondatorii firmei sunt: Anca Pavel-Nedea, cu domiciliul în Eforie Nord, fostul preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, şi Aurelian Vasile Veisa, cu domiciliul în satul Mogoşoaia, judeţul Ilfov. Administratorul firmei este Anca Pavel-Nedea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii