Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF-ul a pus sub sechestru bunurile fostei societăţi a lui Geo Iulian Bolboceanu

ro

13 Aug, 2011 00:00 5443 Marime text
05_corsa_sediu_anaf.jpgAgenţia Naţională de Administraţie Fiscală a pus sub sechestru bunurile societăţii Corsa Company SRL, administrată de Geo Iulian Bolboceanu, unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti ai Constanţei. Potrivit datelor postate pe site-ul ANAF, sub sechestru au fost puse două terenuri de 216,09 mp şi, respectiv, 231,06 mp, ambele situate în municipiul Constanţa, pe Bulevardul Ferdinand, care aparţin societăţii Corsa Company SRL. De asemenea, sub sechestru au mai fost puse două autoturisme: un

BMW, fabricat în 2001, şi Porsche, Tip 911 Carrera 4S, fabricat în 2004. Potrivit sitelui Vrajitorul.eu, Corsa Company a fost înfiinţată în anul 1996 şi i-a avut ca asociaţi pe Geo Iulian Bolboceanu, Daniel Dobre şi Tarakci Binali. În anul 2010, Geo Iulian Bolboceanu, care devenise asociat unic din 2006, s-a retras din societatea Corsa Company SRL, cesionând-o Adrianei Bolboceanu şi lui Binali Tarakci. Având ca obiect de activitate „comerţul cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate", Corsa Company SRL a înregistrat în anul 2009, o cifră de afaceri de 1.049.777 de lei.

Cine este Geo Iulian Bolboceanu?

Numele lui Geo Iulian Bolboceanu personaj a fost vehiculat alături de cel al lui Dorel Vlad în cazul privatizării Mamaia SA. De altfel, numele lui Bolboceanu apare şi în deja celebrul dosar „mafia de la Rutieră", procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa susţinând că, pe 10 februarie 2009, Bolboceanu ar fi fost favorizat de poliţişti. „Ca urmare a traficului exercitat de Ruşescu Gigi Cristian" arată procurorii, „agentul-şef de poliţie Drăguţ Marian şi-a încălcat atribuţiile de serviciu în scopul favorizării numitului Bolboceanu Geo Iulian, care încălcase regulile de circulaţie pe drumurile publice". În anul 2010, Geo Iulian Bolboceanu a devenit administratorul unei societăţi de comerţ cu autoturisme. Mai exact, este vorba despre SC Barter & Logistic Trading SRL Constanţa, cu sediul în Ovidiu. Hotărârea privind înfiinţarea firmei a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 1361/30.III.2010, în care se arată că asociat unic şi membru fondator al societăţii este Loredana Lungu, iar activitatea principală a Barter & Logistic Trading este reprezentată de comerţul cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone). Geo Iulian Bolboceanu a fost numit administrator al societăţii pe 10 martie 2010, pentru o perioadă nelimitată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii