Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi date de polițiști în cadrul unei acțiuni în colaborare cu DSVSA Tulcea

ro

20 Apr, 2022 17:25 1551 Marime text
foto: IPJ Tulcea

Marți, 19 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea au desfășurat o acțiune pe raza municipiului, în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și medici din cadrul D.S.V.S.A. Tulcea.

Acesția au efectuat verificări pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale, verificarea legalității activităților desfășurate de unitățile de alimentație publică și de cazare a turiștilor (domeniul HORECA), verificări privind legalitatea activităților derulate de agenții economici care desfășoară activități de import și achiziții intracomunitare de produse alimentare și nealimentare specifice Sărbătorilor Pascale.

De asemenea, oamenii legii au avut în vedere efectuarea de verificări privind agenții economici care desfășoară activități de producție, prelucrare, depozitare, transport, comercializare de animale vii, carne și produse din carne, ouă sau alimente de origine animală, sub aspectul respectării prevederilor legale aplicabile, inclusiv din perspectiva înregistrării în evidențele financiar-contabile a cantităților de mărfuri aprovizionate sau vândute, în special în piețele agroalimentare din municipiul Tulcea.

Conform IPJ Tulcea, în cadrul acțiunii au fost verificate 21 de societăți comerciale, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale în sumă de 14.500 de lei.

Totodată, polițiștii au confiscat 402,9 lei, sumă neînregistrată în aparatele de marcat electronice fiscale.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii