Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenajată de la 0 de Confort Urban Parcare cu 320 de locuri în Constanța. Se pot depune cereri online pentru închirierea unui loc

ro

10 Sep, 2020 17:21 2625 Marime text
  • După execuția lucrărilor de asfaltare, parcarea a fost trasată corespunzător, cu locuri atât pentru mașini cât și pentru motociclete.
 
Primăria Municipiului Constanța a finalizat lucrările de marcare și numerotare a celei  mai mari parcări amenajate anul acesta în municipiul Constanța. Este vorba despre un proiect de anvergură care a dus la reconfigurarea totală a zonei delimitate de străzile Ștefăniță Vodă - Dionisie cel Mic.
 
După execuția lucrărilor de asfaltare, parcarea a fost trasată corespunzător, cu locuri atât pentru mașini cât și pentru motociclete.
 
Daniel Vlăescu - șef serviciu tehnic S.C Confort Urban: "Vorbim despre un proiect amplu derulat de Primăria Municipiului Constanța prin S.C. Confort Urban.  A fost practic amenajată de la zero, pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din zonă. Parcarea începe de pe strada Dionisie cel Mic și continuă către strada Ștefăniță Vodă unde a fost amenajată și o buclă de întoarcere pentru autobuzele CT BUS care deservesc linia 44".
 
Amenajarea parcării rezidențiale a presupus o serie de lucrări complexe de drumuri. În etapa premergătoare asfaltării, s-a reabilitat infrastructura terenului prin lucrări de excavare și compactare. Au fost create zone destinate circulației pietonilor și au fost montate bordurile ce delimitează noile locuri de parcare. Echipele Primăriei Municipiului Constanța execută în aceste zile ultimele lucrări de amenajare a trotuarelor și aleilor de acces în parcare.
 
Locuitorii din zonă pot depune cereri online la adresa parcari@primaria-constanta.ro, pentru închirierea unuia din cele 320 de locuri de parcare.

Foto cu rol ilustrativ.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii