Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulanță cu pacienți, lovită de un TIR în județul Vaslui. Șoferul autocamionului a fugit de la fața locului

ro

29 Oct, 2019 14:03 1164 Marime text
O ambulanță privată care transporta patru pacienți a fost lovită, marți după-amiază, de către un autocamion, în județul Vaslui. În urma accidentului, șoferul TIR-ului a fugit de la fața locului.

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit pe DN 2F, în localitatea Podeni, cu patru autospeciale, dintre care o autospecială cu apă și spumă cu modul pentru descarcerare, o ambulanță tip C1 și două ambulanțe tip B2.

„La fața locului, echipajele de intervenție au găsit o ambulanță BGS scoasă în afara carosabilului, cu partea din față într-un șanț. Ambulanța fusese lovită de un TIR, conducătorul auto al autotrenului părăsind locul accidentului. Ambulanța privată transporta către Centrul pentru Dializă Vaslui patru pacienți care trebuiau dializați. Au fost acordate îngrijiri medicale pentru 4 persoane, trei dintre persoanele ce trebuiau dializate fiind apoi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui cu traumatisme cranio faciale și escoriații (o persoană de sex feminin în vârstă de 58 ani și două persoane de sex bărbătesc, cu vârste de 67 respectiv 68 ani). De asemenea, la UPU Vaslui a fost transportat și conducătorul auto al ambulanței (32 ani), acesta fiind diagnosticat cu traumatism cranio facial”, transmite ISU Vaslui.

Cel de-al patrulea pacient din ambulanță nu a necesitat îngrijiri medicale.

Acțiunea a fost condusă de inspectorul șef al ISUJ Vaslui, colonel Blagoci Ghiorghe.

Sursă foto: ISU Vaslui

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii