Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, vizită de lucru la RAJA SA Constanța (galerie foto)

ro

11 Feb, 2020 11:38 3556 Marime text
Ca o recunoaștere a relațiilor de colaborare între RAJA SA Constanța și companii  din Israel, în data de 11 februarie 2020, Excelența Sa Ambasadorul Statului Israel în România – David Saranga a efectuat o vizită de lucru la RAJA SA Constanța.

În ultimii ani, RAJA S.A. Constanţa a reuşit să se impună, atât în țară cât și peste hotare, în rândul operatorilor de profil. Calitatea serviciilor furnizate, recunoscută prin certificările europene, răspunde tuturor cerinţelor şi solicitărilor internaţionale din domeniul apei, calitate certificată şi de relaţiile de colaborare cu cei mai mari specialişti din lume, dar şi de comunicarea cu cele mai înalte foruri administrative ale unor ţări aflate pe primul loc în ceea ce priveşte tehnologiile de vârf.

E.S. Domnul David Saranga este Ambasador al Statului Israel în România din data de 10 ianuarie 2019. A ocupat funcția de Consilier pe probleme de Politică Externă al Președintelui israelian Reuven Rivlin și funcția de Șef al Departamentului de Legătură cu Parlamentul European în cadrul Ambasadei Israelului la Bruxelles. Înainte de această funcție a mai ocupat postul de Consul pentru Afaceri Publice și Media al Israelului în Statele Unite, a fost responsabil pentru imaginea Israelului în SUA și a fost persoana de legătură a Israelului cu presa americană. E.S. domnul David Saranga vorbeşte limba română şi este ataşat de ţara noastră, mai ales că primul său post, în cariera diplomatică, a fost tot la Bucureşti.

UPDATE 3
Felix Stroe a anunțat că în luna septembrie, RAJA va organiza o expoziție a celor mai bune tehnologii din domeniu apel, la care vor participa companii din Israel. Mai mult, după această vizită de lucru, va fi creat un grafic de activități comune.

UPDATE 2
"Israel și România au un parteneriat foarte bun în domeniul economic. Avem multe companii din Israel care operează în România, avem tehnologii din Israel care sunt utilizate în România, dar potențialul este mult mai mare" a spus Ambasadorul Statului Israel în România – David Saranga.

UPDATE
„Este o zi istorică pentru RAJA. Azi relațiile economice dintre RAJA și companii din Israel se updateaza. Colaborarea se dinamizează  și se va concretiza în diferite acțiuni în România și Israel",  a declarat Felix Stroe, directorul RAJA Constanța.

La rândul său, ambasadorul Israelului în România a precizat că unul dintre scopurile mandatului său este o colaborare mai bună dintre Israel și România în domeniul economic.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii