Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Klemm - „Sosirea Batalionului 1 evidențiază puternicul Parteneriat strategic dintre SUA și România”

ro

14 Feb, 2017 14:12 1231 Marime text
Sosirea „Vulturilor luptători”, Batalionul 1, Regimentul 8 Infanterie, evidențiază „că puternicul Parteneriat strategic dintre SUA și România există nu doar în scris, ci și în realitate”, spune ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm.

„Sosirea Batalionului 1, Regimentul 8 Infanterie, evidențiază faptul că puternicul Parteneriat strategic dintre SUA și România există nu doar în scris, ci și în realitate. Noua prezență rotațională persistentă extinde capacitatea noastră de a ne urmări interesul colectiv de menținere a păcii și securității în Europa de sud-est și în regiunea Mării Negre”, transmite ambasadorul, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

„În mod semnificativ, România este și furnizor de securitate pentru comunitatea internațională, nu doar beneficiar, așa cum clar demonstrează angajamentul său continuu în Afganistan, participarea la misiunea de contracarare a ISIL și recenta sa decizie de a cheltui 2% din PIB pentru apărare”, a precizat ambasadorul Hans Klemm.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii