Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amânare în dosarul Petrotel Lukoil. Când va avea loc următorul termen

ro

07 Sep, 2017 18:02 2188 Marime text
La Tribunalul Prahova a avut loc un nou termen în dosarul Petrotel. Potrivit termene.ro, magistraţii din cadrul Tribunalului Prahova au amânat, pentru data de 11 noiembrie 2017, judecata în acest dosar. Până în prezent au fost acordate 210 de termene. La unul dintre termenele trecute, instanţa a admis proba constând în expertiza tehnico-judiciară multidisciplinară în specialitatea financiar-contabilă şi în specialitatea fiscalitate.
 
Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Andrey Iurevici Bogdanov, cetăţean rus, director general şi membru în Consiliul de Administraţie al SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti, este bănuit de folosire cu rea-credinţă a capitalului societăţii şi spălare de bani. Asta în timp ce SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti este suspectată de spălare de bani. Mai departe, Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda este acuzată de complicitate la folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii şi complicitate la spălare de bani.
 
În sarcina lui Andrei Raţă, cetăţean moldovean, membru în Consiliul de Administraţie al SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti, s-a reţinut infracţiunea de folosire cu rea-credinţă a creditului societăţii şi spălare de bani, iar Dan Dănulescu, director general adjunct în cadrul SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti, este bănuit de complicitate la folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii şi complicitate la spălare de bani.
 
Dorel Duţu, contabil-şef în cadrul SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti, este acuzat de complicitate la folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii şi complicitate la spălare de bani. Alexey Voinstev, cetăţean rus, director general adjunct în cadrul SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti, a fost trimis în judecată pentru complicitate la folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii, în timp ce Olga Kuzina, cetăţean rus, director general adjunct în cadrul SC Petrotel Lukoil SA Ploieşti, este suspectată de complicitate la folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii şi complicitate la spălare de bani.
 
În cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au calculat un prejudiciu de 7.597.094.338,10 lei, echivalent a 1.766.766.125,10 euro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii