Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Alertă la pompieri! Explozie la un transformator electric la depozitul 4 Sud al Oil Terminal. A fost urmată de incendiu

ro

08 May, 2017 19:50 4241 Marime text
O explozie a avut loc în această seară la staţia de transformare de la depozitul 4 Sud al Oil Terminal. Potrivit reprtezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al Judeţului Constanţa, explozia a fost urmată de un incendiu. La faţa locului ISU Dobrogea a intervenit cu două autospeciale de stingere a incendiilor cu apă şi spumă, dar şi o autospecială pentru victime multiple. 

Nu se poate interveni în zonă până la sosirea angajaţilor de la societatea de electricitate. Nimeni nu a fost rănit, dar o ambulanţă a fost trimisă în zonă pentru a se putea interveni în caz de nevoie. În zonă s-a luat măsura ca autotrenurile aflate în zonă să fie mutate pentru a fi eliminat pericolul ca focul să ajungă la acestea. 

De regula în zonă este o coadă mare de cisterne care aşteaptă la rând pentru încărcare cu produse petroliere, dar și cisterne care intră goale sau ies pline din depozit. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii