Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenția Națională Antidrog Tulcea. Activități pentru prevenirea consumului de droguri în familie

ro

03 Jun, 2021 11:26 1526 Marime text
  • Au fost abordare teme precum modalitățile de stabilire și comunicare eficientă a regulilor de comportament, necesitatea aplicării de consecințe adecvate comportamentului copiilor (recompense, pedepse), influența anturajului și modalitățile de supraveghere a comportamentului copilului.
Săptămâna trecută, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea au continuat seria activităților interactive înscrise în calendarul proiectului național de prevenire a consumului de droguri în familie #Eușicopilulmeu.

Astfel, în cadrul activităților interactive, susținute în mediul online, au fost abordate teme de interes pentru asistenții maternali și părinții selectați ca beneficiari direcți ai proiectului de către instituția parteneră, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea.

Au fost abordare teme precum modalitățile de stabilire și comunicare eficientă a regulilor de comportament, necesitatea aplicării de consecințe adecvate comportamentului copiilor (recompense, pedepse), influența anturajului și modalitățile de supraveghere a comportamentului copilului.

Sursă foto: Facebook.com / Agenția Națională Antidrog
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii