Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul constănţean Liviu Emil Bucăţică a murit într-un tragic accident aviatic. Iată ce firme controla!

ro

17 May, 2019 00:00 4769 Marime text
Omul de afaceri constănţean Liviu Emil Bucăţică, fratele Corinei Martin, a decedat în cursul zilei de miercuri, 15 mai, într-un accident aviatic în judeţul Buzău.
 
Tragicul eveniment s-a petrecut în zona localităţii Nehoiu. Avionul de mici dimensiuni a decolat de la Ghimbav şi urma să ajungă la Constanţa, dar s-a prăbuşit în Munţii Buzăului. Una dintre victime este omul de afaceri Liviu Emil Bucăţică, de 50 de ani, fratele Corinei Martin, preşedinta Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi proprietara agenţiei de turism Mistral Tours. Liviu Bucăţică locuia în prezent în Râşnov, judeţul Braşov. Alături de Liviu Bucăţică, în avion se mai afla omul de afaceri din Cluj Mihai Covaciu.
 
Avionul cu care zburau este un model Technam T 2008, avion relativ nou, produs în Italia. Este un avion cu dublă comandă, cu lungime de şapte metri, iar anvergura este de nouă metri.
 
Afaceristul era acţionar şi administrator în societatea Ping Pong SRL, singura firmă în funcţiune unde avea un aport administrativ. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, societatea Ping Pong SRL a fost înfiinţată în anul 2007, având sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social al firmei era de 220 de lei, cu un număr de 22 de părţi sociale, valoarea unei părţi sociale fiind de 10 lei. Ca asociaţi ai firmei figurează Liviu Emil Bucăţică, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%, Corina Martin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 45%, şi Dumitru Martin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 45%. Administratorul firmei era Liviu Emil Bucăţică. Nu există situaţii financiare raportate în ultimii trei ani la Registrul Comerţului.
 
De asemenea, de menţionat este şi faptul că a fost acţionar şi administrator la Belagro Intermed SRL, acţionar la Biagro Ind.Co SRL, la Del Agro Leader SRL şi Martin Air and Tours SRL. Aceste firme au fost radiate.
 
Citeşte şi:
 
Drum lin spre îngeri Liviu Emil Bucăţică Zeci de mesaje pentru fratele Corinei Martin mort în accidentul aviatic, de ieri, din judeţul Buzău

Cercetările în cazul avionului prăbuşit la Nehoiu au fost preluate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti

Cine sunt cei doi bărbați decedați în accidentul aviatic de la Nehoiu Buzău. Avionul trebuia să ajungă la Constanța


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii