Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerile cad ca piesele de domino Complexul Aurora din Otopeni al afaceristului Cristian Bîrcă, de vânzare

ro

27 Oct, 2015 00:00 3178 Marime text


O nouă licitaţie pentru valorificarea bunurilor imobile ale omului de afaceri constănţean Cristian Bîrcă. După construcţia nefinalizată S+P+10 E - apartamente de vacanţă şi piscină din Olimp şi imobil din Neptun, iată că un alt bun al afaceristului constănţean va fi scos la mezat.
 
Lichidatorul judiciar Biriş Goran Insolvenţă SPRL organizează, pe 23 octombrie, ora 14.00, pe 30 octombrie, ora 14.30, şi  pe 6 noiembrie, ora 14.00, trei licitaţii publice pentru vânzarea imobilului „Complex Aurora“, situat în Otopeni. Bunul imobil aparţine societăţii Relax Time SRL. Preţul de pornire a fiecărei licitaţii publice este de 1.150.000 de euro. Şedinţele de licitaţie vor avea loc la sediul lichidatorului judiciar Biriş Goran Insolvenţă SPRL din Bucureşti, bulevardul Aviatorilor nr. 47. Bunul care urmează a fi valorificat este compus din teren şi construcţii, fiind situat în oraşul Otopeni, strada 23 August.
 
Firma Relax Time SRL a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. Capitalul social, compus din 10 părţi sociale, este deţinut de Alcor Construct SRL.
 
La rândul său, firma Alcor Construct SRL a fost înregistrată în anul 1996 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu. Capitalul social subscris este de 5.100 de lei, compus din 510 părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Cristian Bîrcă şi Oana Bîrcă. Ambii asociaţi deţin câte 50% din capitalul social al societăţii. Alcor Construct SRL se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.


 
Potrivit Registrului Comerţului, Cristian Bîrcă este asociat în Alcor Development SRL, Alcor Investment SRL, Alcor Merchant SRL, Alcor West SRL, Alcor Air Wave SRL, dar şi în câteva societăţi în prezent radiate: Alcor Construct SRL, Encore Serv SRL, Hitcons SRL.
 
Cristian Bîrcă este un afacerist constănţean pasionat de investiţii imobiliare. Proiectele Orion de pe strada Unirii, Solaris Tower din Faleză Nord, Cronos Residence din Olimp, Aurora Residence - Băneasa, Casa Zamora şi Kogaion din Buşteni au fost dezvoltate de firmele lui Bîrcă.
 
Citeşte şi

Afacerile lui Cristian Bîrcă, la pământ?: Un imobil al Relax Estival SRL, evaluat la peste 900.000 de lei, scos la mezat

Afacerea lui Cristian Bîrcă, pe butuci: A treia licitaţie pentru imobilul neterminat din Olimp (document)

O nouă strigare pentru afacerea lui Cristian Bîrcă: Imobilul neterminat din Olimp al Locrida Estival, scos la mezat (document)

Alcor Construct SRL, afacerea lui Cristian Bîrcă, a intrat în insolvenţă

O firmă dă faliment, alta investeşte: Bloc de 18 etaje, ridicat de Cristian Bîrcă, în Faleză Nord (galerie foto)

157 de apartamente şi terasă verde pe acoperiş: Cum va arăta Solaris Tower, complexul ridicat de afaceristul Cristian Bîrcă în Faleză Nord (galerie foto)

Va ridica un bloc de 18 etaje în Faleză Nord: După Alcor Construct SRL, o altă afacere a lui Cristian Bîrcă intră în insolvenţă (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii