Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu vrea să îndepărteze păsările de pe pistă. Cum funcţionează dispozitivul (document)

ro

15 Jun, 2017 00:00 3012 Marime text
SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu (AIMK) Constanţa SA cumpără trei dispozitive de îndepărtare a păsărilor cu kit alimentar şi un transmiţător cu opt sau 16 butoane declanşatoare.
 
În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contactului „Furnizare, montare şi punere în funcţiune dispozitiv de îndepărtare a păsărilor cu kit alimentare (trei bucăţi) şi transmiţător cu opt sau 16 butoane declanşatoare (o bucată)“, în valoare estimată de 5.000 de lei fără TVA. Ofertele pot fi depuse până la 19.06.2017, la sediul SN Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA.
 
Contractul constă în furnizare, montare şi punere în funcţiune la sediul SN AIMKC a următoarelor: dispozitiv de îndepărtare a păsărilor (tun sperietoare radio-comandat) fără trepied rotativ (trei bucăţi), kit alimentare: panou solar fotovoltaic 10W şi regulator de încărcare fotovoltaic 10Ah (trei bucăţi), transmiţător cu opt sau 16 butoane declanşatoare (o bucată). Tunul sperietoare electronică pentru păsări şi animale va genera explozii controlate în intensitate şi va funcţiona în orice anotimp. Produsul va avea capacitatea de a produce serii de 1 - 4 detonări, la intervale de câteva secunde şi la un nivel de zgomot de minimum 120 dB.
 
Produsul va fi astfel proiectat încât să asigure funcţionarea la temperaturi cuprinse între -15C şi + 55C, stabilitate la vânt puternic (peste 80 km/h), protecţie la umezeală (ploaie, ninsoare etc.) şi întreţinere cu costuri minime. Acesta va porni prin acţionare de la distanţă numai la momentul necesar (prin sistem radio-comandat prin transmiţător cu opt sau 16 butoane). Produsul va fi dotat cu: radiotelecomandă pentru declanşarea detonărilor de la distanţă şi aprinzător tip piezo. Tipul de combustibil folosit va fi butelie cu gaz propan. De asemenea, vor fi livrate şi un panou solar fotovoltaic 10 W şi un regulator de încărcare fotovoltaic 10 Ah.
 
Garanţia de bună funcţionare a echipamentului va fi de minimum 24 de luni de la data punerii în funcţiune. Întreţinerea tehnică a produselor se va face în perioada de garanţie pe cheltuiala ofertantului, prin producător sau o firma autorizată de acesta, urmărindu-se lucrările prevăzute în manualul tehnic sau într-un document similar al echipamentului.
 
În cazul înlocuirii sau remedierii defecţiunilor produselor, perioada de garanţie va fi prelungită cu perioada de nefuncţionare a produselor defecte. Termenul de constatare şi remediere a defecţiunilor minore în perioada de garanţie este de maximum 48 de ore. Furnizorul va asigura, pe cheltuiala sa, lucrările de întreţinere, verificare şi testare în perioada de garanţie. Furnizorul va elibera buletine de verificare şi testare atât la punerea în funcţiune, cât şi anual, pe toată perioada de garanţie; lucrările de verificare şi testare vor fi efectuate de personal autorizat. Cu ocazia punerii în funcţiune a produselor, producătorul/furnizorul va livra documentaţiile de întreţinere şi utilizare traduse în limba română.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii