Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunărea Generală Ordinară a Acţionarilor a decis Modificări în structura societăţii Centrul Naţional de Învăţământ SA

ro

08 Feb, 2018 14:58 1690 Marime text
Societatea Centrul Naţional de Învăţământ SA, prin Hotărârea nr. 32 din data de 15.12.2017 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii, reprezentând 100% din capitalul social, au hotărât următoarele:

Revocarea Ralucăi Spînoche, a lui Florentin Cotorobai şi a lui Florin Demian din calitatea de administrator provizorii, membrii ai Consiliului de Administraţie al Societăţii, ca urmare a expirării mandatului.

Totodată, cu fost numiţi următorii administrator: Florentin Cotorobai,  Florin Demian şi Raluca Spînoche.

Durata mandarului administratorilor provizorii este de patru luni de la data numirii, cu posibilitatea prelungirii pentru motive temeinice, până la maximum şaşe luni.

De asemenea, s-a hotărât împuternicirea Directorului General Adjunct al societăţii şi a reprezentantului Ministerului Turismului pentru semnarea cu administratorii provizorii ai societăţii a “Contractului de Administrare/Contractului de Mandat”.

Totodată, s-a aprobat subiectele propuse de Consiliul de Administraţie spre a fi luate în discuţie în negocierile cu asociaţii de la Parc Hotels SA privind contractul de asociere în participaţiune încheiat între cele două părţi.

În cele din urmă, s-a stabilit împuternicirea Directorului General Adjunct al societăţii pentru efectuarea formelor de publicitate, de înregistrare şi de ducere la îndeplinire a Hotărârilor AGOA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii